På gång att vinna stort

Jag spelar rätt mycket mer nu än jag gjorde förut. Jag har inte vunnit än, men jag känner på mig att det kommer ändras idag. Jag har aldrig haft tur i spel, fast just idag så bara måååååste jag vinna. Mycket. Mer än någonsin. Det i dig säger inte så mycket, min maxvinst bortsett från poker är nog under femhundringen. Då satsade jag antagligen lite drygt femhundra, så om det är en vinet eller inte är en definitionsfråga. Jag satsar inte så mycket pengar idag, men det hindrar inte optimisten från att flöda. Kreativiteten likaså, och nu väntar jag bara på att jag skall  bli väldigt sugen på att städa, tvätta och kanske fixa i trädgården. Sånt händer. Har jag hört ryktesvägen, jag har inte råkat ut för det fenomenen själv någon gång.
Men  varför skulle det inte kunna ske? Och varför inte samma dag som spelgudarna är fullt fokuserade på att blåsa tur i min riktning ?

Det här inlägget publicerades 4 juni 2022. Bokmärk permalänken.